Del Publikum til Kongerigets Klogeste med Mads Steffensen!

Publikum til Kongerigets Klogeste med Mads Steffensen!

DRs seer-succes ‘Kongerigets Klogeste’ er nu på banen med nye optagelser til programmet, hvor Danmarks klogeste hoveder dyster om den helt store præmie og titlen som Kongerigets Klogeste. Du kan sidde med i publikum. Det er gratis, det er i DR Byen, og vi byder på sodavand og snacks.

Mads Steffensen er vært og spændingen høj, når det igen går løs med nye optagelser til seer-succes’en Kongerigets Klogeste.

I hvert program dyster fire kloge hoveder om en plads i finalen. Og kampen bliver hård, for de testes i forskellige intelligensformer. Fælles for deltagerne er, at de er lidt klogere end den gennemsnitlige dansker - og den af dem, der klarer sig bedst, går videre mod finalen, chancen for at vinde den stor præmie og titlen som Kongerigets Klogeste.

Du kan sidde med på publikumspladserne, når vi optager. Det foregår i DR Byen i København, i det store, prestigefyldte studie, hvor også X Factor foregår. Det er gratis, men man skal være mindst 12 år gammel for at sidde med i studiet. Vi byder på snacks og vand før optagelserne.

Hvis du vil sidde med på publikumspladserne, så send en mail. Husk at skrive dit fulde navn, ønsket antal pladser, ønsket dato og dit telefonnummer - så skriver vi tilbage med en bekræftelse og praktisk info.

Du kan vælge mellem:

Onsdag d. 13. august, mødetid kl. 18:00, sluttid ca. 21:45
Fredag d. 15. august, mødetid kl. 18:00, sluttid ca. 21:45
Tirsdag d. 19. august, mødetid kl. 18:00, sluttid ca. 21:45
Fredag d. 22. august, mødetid kl. 18:00, sluttid ca. 21:45
Tirsdag d. 26. august (semifinale), mødetid kl. 18:00, sluttid ca. 21:45
Torsdag d. 28. august (semifinale), mødetid kl. 18:00, sluttid ca. 21:45
Tirsdag d. 2. september (finale), mødetid kl. 18:00, sluttid ca. 21:45


Husk, at du først er sikret plads, når du modtager en bekræftelse fra os. Der kan godt gå et par dage - men vi besvarer alle henvendelser så hurtigt vi kan, og efter først til mølle-princippet.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs