Del Mænd 18-31 år til film workshop!

Mænd 18-31 år til film workshop!

Vi har brug for mandlige skuespillere enten som kan spille nogle der lige er flyttet hjemmefra 18-22 eller umodne fyre som stadig ikke har taget ansvar for deres liv, i alderen 26-31.

Projektet vi optager, bliver en komedie kortfilm på 2-3 minutter - Aldrig mere -

Vi optager scenerne flere gange med flere hold, efterfølgende lægger vi den bedste video ud, som andre kan se. Så hvis du mangler skuespiller erfaring eller materiale til dit CV, så er det nu, du skal tilmelde dig.

Chancen for at komme med i flere produktioner, bliver dermed større. Du bliver registreret i BumbleBees katalog og ved fremtidige projekter kan det være, at vi kontakter dig, før vi leder efter andre. Måske passer du bedre til nogle af vores andre projekter, eller vi har mulighed for at skrive noget der passer din personlighed.

Vi garanterer, at det kommer til at blive lærerigt og du vil få erfaring og en sjov oplevelse ud af det, med et professionelt hold.

Projektet forventes at foregå 21-23. el. 28-30. november i hovedstadsområdet.

Skriv og vedhæft billede og hvilket dage du kan inden d. 31 oktober, så skriver vi tilbage med mere information, så vi ender med dem som virkelig ønsker at blive skuespiller.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs