Del Taastrup Teater søger skuespillere i alle aldre!

Taastrup Teater søger skuespillere i alle aldre!

D. 12/4 2015 afholder Taastrup Teater anden audition til nyt teaterstykke “De Drevne”, som skal spilles på teatret d. 27/6 2015. Efter en fantastisk 1. runde er nogen er rollerne blevet besat, dog mangler vi stadig nogen skuespiller samt statister, til at indtage ledige roller.

Produktionen er en event/teaterforestilling, hvor publikum inddrages i forestillingen. Teaterstykket er baseret på manuskriptforfatteres, Afshin Firouzis egen historie samt inspiration fra andre asylbørns barndoms oplevelser.

Historien omhandler en dreng på ca. 10 – 12 år, som mister kontakten til sin familie under flugten fra sit hjemland. Efter adskillelse fra hans familie, møder han en dansk soldat, som hjælper ham videre til Røde Kors flygtningelejr i udlandet. Der opstår et stærkt bånd imellem drengen og soldaten. Med hjælp fra medarbejderen i flygtningelejren, bliver drengen hjulpet videre, hvor han til sidst ankommer til et Asylcenter i Danmark.

Stykket opføres som en event/teaterforestilling med militær islæt.

Publikum bliver på dagen mødt af forskellige former for oplevelser, da scenariet både inde og udenfor Taastrup Teater, er sat op som optakt til selve stykket.

Stykket opføres af flere skuespillere og er en kombination af klassisk skuespil og filmsekvenser, som skuespillerne aktiv tager deltagelse i.

Hele forestillingen filmes, og forventes at vises i filmklubber o. l.. Evt. som undervisningsmateriale.

Audition:

Alle roller er åbne for audition. Der er ingen aldersbegrænsninger på rollerne.

Vi søger:

Mænd: Alderen 18-55 år.
Kvinder: Alderen 18-55 år.
Piger: Alderen 13-18 år.
Drenge: Alderen 9-18 år.

Budgettet tillader desværre ikke aflønning til de medvirkende i forestillingen. Men man får dækket transportudgifter, forplejning under prøverne og et mindre antal fribilletter til forestillingen.

Auditionsdag: Lørdag den 12. april fra klokken 12.00.

Tilmeldingsfrist d. 10/4-2015


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs