Papirkunstner
D.12.12 2012 kl.12.12.12 åbnede Tyrkiet første Paper and Bookart Museum i slottet, The ballian House, ved en officiel rituel ceremoni, hvor jeg deltog, fordi jeg har opfundet det 6-strimlede flettede julehjerte og har ét af mine allerførste eksemplatrer med på museets permanente historiske del af samtidskunsten, den del der går over i kunsthistorien. I midten på fotoet står jeg koncentreret og venter på at få mit stikord (på tyrkisk) til at modtage anerkendelsen for opfindelsen og optagelsen på udstillingen samt en kunstbogsudgivelse på tyrkisk. Åbningen tog 3 dage med officielle arrangementer af enhver art, så det var meget spændende. Der er drescode ved sådanne officielle lejligheder, så jeg ser lidt speciel ud.
Dato: 2012-12-16
Kategori: Event
Galleriet » Lisbets Galleri

196 personer kan godt lide dette billede
Anmeld billede
« Forrige - Næste »
Billedet er beskyttet af dansk og international lov om ophavsret.

Fotogalleri

Her kan du se billeder fra vores medlemmers jobs. Der er billeder af alt fra skuespillere, events og modeller til back stage-billeder.

Vi viser kun billeder fra locations, TV-studier, events og lign. Private og almindelige billeder af medlemmer er ikke tilladt og vil blive fjernet!

Du skal være medlem for at kunne uploade billeder.

Lisbets Galleri
Region: Region Hovedstaden
By: København

Køn: Kvinde
Alder: 56
Højde: 179
Lisbets Galleri » Lisbets Visitkort »


« Tilbage

Vælg en kategori eller søg efter et ord

Søg »