Statistrolle
Fotoet er taget i Risby-studierne december 2012 i en pause mellem optagelserne til TV-spotsene for Danmarksindsamlingen 2013, hvor jeg var med i 2 af spotsene. I den ene spillede jeg Thomas Helmig Groupie med lårkort kjole, sko med hæl ,cowboyjakke og løst krøllet teenagerhår. I den anden spot (TV-sketch), som blev optaget den samme dag, og som vi lige skulle til at gå igang med, da dette foto blev taget, spillede jeg landmandskone.... -og lige her på fotoet er jeg ved at blive instrueret i, hvordan jeg skal bevæge mig som landmandskone, for her skal jeg nemlig, udover at spille med en komplet modsat styling (Total make-under!) også bevæge og opføre mig på en helt anden måde, end Groupie-figuren, som jeg spillede samme dag..
Dato: 2013-03-20
Kategori: Skuespiller
Galleriet » Lisbets Galleri

129 personer kan godt lide dette billede
Anmeld billede
« Forrige - Næste »
Billedet er beskyttet af dansk og international lov om ophavsret.

Fotogalleri

Her kan du se billeder fra vores medlemmers jobs. Der er billeder af alt fra skuespillere, events og modeller til back stage-billeder.

Vi viser kun billeder fra locations, TV-studier, events og lign. Private og almindelige billeder af medlemmer er ikke tilladt og vil blive fjernet!

Du skal være medlem for at kunne uploade billeder.

Lisbets Galleri
Region: Region Hovedstaden
By: København

Køn: Kvinde
Alder: 56
Højde: 179
Lisbets Galleri » Lisbets Visitkort »


« Tilbage

Vælg en kategori eller søg efter et ord

Søg »