Victoria

Medlemsnummer: 1086067

Køn: Kvinde
Alder: 27 år

Kæledyr

Hund

Chico er en lille charmetrold, han er god som dagen er lang. Han hører oftest efter, og er meget energisk. Han keder sig hurtigt og skal derfor aktiveres meget, ikke kun motion men specielt hjernen. Han vil meget gerne udfordres, og er bestemt ikke glad for at stå det samme sted for længe.

Kat

Min elskede dreng gik desværre bort September 2022. Nalle var en super skøn dreng som elskede at få opmærksomhed, og ville gerne have at man skulle gå han rundt. Han var god som dagen var lang og kunne aldrig finde på at gøre noget, tro det eller lad vær, men han gjorde værken mus fugle eller andre dyr fortræd. Han fangede en mus på tidspunktet, uden at give den en skræmme og slap den derefter fri, utroligt nok, jeg kunne ikke engang tro mine egne øjne. Han har løbet rundt med min svigerindes kanin, som han ikke er vokset op med, og meget mere.

Dyr

Mine to elskende skulle desværre aflives December 2021. Mine to drenge havde oprindeligt navngivet Helios og Afhelios, men det gik ikke af navne lå for tæt op af hinanden, og måtte navngive dem igen. De to var meget loyale og har ALDRIG bidt eller lignende mod nogen eller andre dyr. De kunne være frække og lave ballade, hvis kæresten efterlod sin nutella mad, var den væk nå han kom tilbage, og på bare få minutter. Deres bur stod altid åben dag, nat og selv hvis jeg var væk, jeg havde et stort bånd til dem og stolede trykt på dem. Jeg gjorde det grundet af at jeg ikke bryder mig og såkaldt "fangeskab" i andres øjne bur, og det gik og fint.

Dyr

Frede er et navn der kom senere hen af de gamle ejer, da "No Rian Today" blev for langt, og Frede blev sat yderligere på. Jeg har ikke min elskede Frede længer og han er gået på pension, så nu hygger han sig bare med sine venner. Frede er en gammel spring og tur hest. Jeg har aldrig haft ham til stævner da han ofte havde rygproblemer eller lavede noget på folden og blev halt. Han må den dag i dag heller ikke gå noget særligt desværre. Han var god som dagen var lang, og elskede skovture, og der skulle gerne fart på, udover det var han en rigtig kælepotte, jeg brugte mange timer i stalden på bare nusning og strigling.

Køretøj & rekvisitter

Jeg elsker at køre, men skal lige have repareret nogle ting på den, før den er køreklar igen.